fbpx

Dacă ai celulită și îți dorești o piele mai netedă, fără gropițe de grăsime, atunci BTL-6000 Lymphastim este o alegere non-invazivă și eficientă de tratament care se concentrează pe drenaj limfatic și pe stimularea circulației sanguine. BTL Lymphastim este un sistem clinic dovedit, aprobat FDA, cu rezultate vizibile imediat și 100% sigur.

În medicina estetică, drenajul limfatic este un element de bază, o metodă total nedureroasă, relaxantă și foarte eficientă cu efect de slăbire rapidă, drenare, detoxifiere a organismului, reducere a celulitei și cantității de apă acumulată în exces.

Este o tehnică plăcută de masaj care îmbunătățește metabolismul organismului, stimulează sistemul limfatic pentru a purifica corpul de toxine și susține transferul de grăsime eliberat în timpul altor tratamente (de exemplu, radiofrecvența și terapia cu unde de șoc) la nivelul sistemului limfatic. De aceea, specialiștii recomandă asocierea acestuia cu terapia BTL EXILIS ELITE și BTL X-WAVE pentru a obține rezultate maxime.

De asemenea, este ideal pentru tratamentul așa-numitului sindrom de „picioare obosite”, necesar pentru femeile care se plimbă în tocuri înalte și pentru cei care își petrec activitatea stând în picioare. Îmbunătățește circulația pentru a preveni venele varicoase și umflarea inestetică a picioarelor, fiind una dintre cele mai eficiente metode de tratare a acestora.

DE CE SĂ ALEGI BTL LYMPHASTIM 6000?

Presoterapia BTL Lymphastim ajută la accelerarea procesului de vindecare natural al corpului, impulsionează pierderea în greutate și eliminarea toxinelor prin accelerarea metabolismului.

De asemenea, tonusul este mult îmbunătățit, pacientul își redobândește energia și se elimină cantitatea de apă care se stochează de obicei în membrele inferioare. S-a demonstrat, de asemenea, că ajută stimularea circulației celor care suferă de circulație deficitară la nivelul mâinilor și picioarelor și poate ajuta în prevenirea varicelor.

Drenajul limfatic de ultimă generație este de asemenea indicat ca și procedură standard de recuperare după liposucția chirurgicală, contribuind la redobândirea tonusului pielii și a celui muscular.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului interstițial din țesuturi. Acesta absoarbe și transportă acizii grași și grăsimile în întregul sistem circulator și transportă celule cu prezență antigen la ganglionii limfatici unde stimulează răspunsul sistemului imunitar.

Tehnologia de ultimă generație BTL Lymphastim acționează cu ajutorul principiului presoterapiei pneumatice. Manșoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse asigură un masaj delicat care încurajează circulația naturală a limfei prin corp.

Tehnologia BTL Lymphastim are două camere separate care sunt poziționate în jurul membrelor tale, carte arată ca niște pantaloni gonflați mari. Aceste camere se vor umfla și se vor dezumfla treptat, începând de la glezne, deplasându-se către partea superioară a coapselor, pentru a crește circulația sângelui și fluxul limfatic.

REZULTATE

 • Tonifiază pielea și reduce celulita
 • Detoxifiere & slăbire rapidă
 • Elimină durerea & oboseala din picioare
 • Previne venele varicoase (varicele)
 • Stimulează circulația sangvină și limfatică
 • Adjuvant în recuperarea post-liposucție chirurgicală și nechirurgicală
 • Potențează rezultatele de la radiofrecvență (BTL EXILIS ELITE) și unde de șoc (BTL X-WAVE)

Este contraindicat pacienților cu implanturi de metal, precum și orice dispozitive active implantate. De asemenea, contraindicat în timpul menstruației, femeilor gravide sau care alăptează. Vă rugăm să vă asigurați că ne-ați dezvăluit istoricul medical complet, astfel încât să stabilim tratamentul potrivit.

 • Vă rugăm să purtați haine confortabile în ziua tratamentului.
 • Trebuie sa vă hidratați foarte bine înainte de tratament. Ideal ar fi să vă hidratați foarte bine în ziua dinaintea tratamentului, în ziua tratamentului și o zi dupa tratament pentru ca acesta să fie confortabil și eficient.
 • În plus, vă recomandăm activitate fizică ușoară după tratament, pentru a fluidiza fluxul limfatic.
 • Trebuie crescut aportul de lichide cu 24 de ore înainte și după tratament.
 • De asemenea, obiceiurile alimentare bune, un aport suficient de lichide și activitatea fizică ușoară sunt benefice pentru rezultate optime.

   

Nu necesită timp de recuperare.

Vă puteți relua activitatea imediat după procedura.

Nu există efecte adverse.

O ședință durează aproximativ 60 de minute și se poate repeta de cel mult 3 ori pe săptămână.