fbpx

BTL EXILIS ELITE este cel mai inovativ aparat medical dedicat esteticii corporale, fiind un sistem de tratament estetic non invaziv cu rezultate vizibile și de lungă durată. Toate părțile corpului pot fi tratate și remodelate cu ușurință, în siguranță și cu efecte spectaculoase.

EXILIS ELITE poate fi folosit la următoarele tratamente: rejuvenare facială, riduri, cearcăne, bărbie dublă (gușă), cicatrici postacneice/postoperatorii, remodelare corporală, piele lăsată, vergeturi și reducerea depozitelor de grăsime.

Durata procedurii

20 – 60 minute

Număr ședințe optime

Cel puțin 5 ședințe pe aceeași zonă

Timp de recuperare

Fără timp de recuperare

Remanența efectului

9-12 luni

Atunci când urmezi un tratament de remodelare corporală cu tehnologia Exilis Elite sunt câteva indicații de respectat, pentru ca ședințele să fie eficiente și să atingă rezultatul dorit. Este important ca regiunea tratată să ajungă la temperatura necesară pentru a dizolva celulele adipoase și pentru a stimula, în același timp, celule fibroblaste să producă colagen. Înainte de începerea ședinței veți fi informat cu privire la toate aspectele, completând și un formular.

Tratamentul BTL EXILIS este ideal pentru orice pacient cu vârsta peste 18 ani, care caută o îmbunătățire cosmetică pe corp. Zonele obișnuite de tratament includ fața, zona gâtului, brațele, sânii, picioarele, fesierii, șoldurile, copasele, abdomenul și genunchii.

Indicațiile terapeutice ale sistemului Exilis Elite sunt:

 • Celulită
 • Piele flască
 • Piele în surplus
 • Vergeturi
 • Cicatrici corporale
 • Cicatrici post acneice
 • Obezitate
 • Țesut adipos in exces in orice zonă a corpului.

Cei care caută nu doar reducerea, ci și redobândirea fermității acelor zone afectate din punct de vedere estetic, sistemul Exilis are de asemenea un “efect secundar” pozitiv, cu rezultate vizibile în tratarea celulitei, pielea fiind mai netedă și mai elastică, iar aspectul de “coajă de portocală” eliminat.

Exilis este contraindicat pentru pacienții cu implanturi de metal, precum și orice dispozitive active implantate. Exilis este, de asemenea, contraindicat în timpul menstruației, femeilor gravide sau care alăptează. Vă rugăm să vă asigurați că ne-ați dezvăluit istoricul medical complet, astfel încât să stabilim tratamentul potrivit.

 • Vă rugăm să purtați haine confortabile în ziua tratamentului astfel încât să putem avea acces la spate/fese/coapse pentru plasarea cu ușurință a electrodului și pentru a avea acces facil la zona de tratament.
 • Fără machiaj, creme sau loțiuni de corp; fără bijuterii. Pielea ar trebui sa fie epilată înainte.
 • În cazul în care trebuie tratată o zonă a corpului dvs. (nu fața), trebuie sa vă hidratați foarte bine înainte de tratament. Ideal ar fi să vă hidratați foarte bine în ziua dinaintea tratamentului, în ziua tratamentului și o zi dupa tratament pentru ca acesta să fie confortabil și eficient.
 • În plus, vă recomandăm activitate fizică ușoară după tratament, pentru a fluidiza fluxul limfatic

O ședință de tratament Exilis constă în identificarea, izolarea celulelor grase și dezactivarea celulelor grase din țesutul adipos regăsit în zona de tratament cu ajutorul aplicatorului, timp de 4-5 minute. În aceeași ședință se pot trata până la 4-6 zone, maximum 1000 cm2.

Procedeul poate dura între 20 și 60 de minute.

Zona (le) de tratament vor fi marcate și pe acestea se va aplica ulei sau gel. Pielea din zona (le) de tratament va fi expusă la diferite grade de căldură potrivit sistemul EXILIS®. Poate fi simțită la nivelul pielii caldură intensă, dar nu durere.

În timpul tratamentului poate apărea cel mult o ușoară senzație de disconfort cauzată de încălzirea țesutului până la aprox. 41 de grade, dar răcirea integrată în piesa de mână face ca procedeul să fie tolerat fără probleme de către pacienți.

Fără durere și fără anestezie, fără perioadă de recuperare și cu rezultate evidente de la prima ședință, sistemul Exilis asigură atât pentru estetician, cât și pentru pacient un tratament rapid și sigur cu rezultate progresive și măsurabile.

Tratamentul este unul foarte sigur, iar în afară de o roșeață care dispare la aproximativ 2-3 ore după tratament, practic nu există reacții adverse. Exilis are integrate sisteme de siguranță iar aplicatorul său este patentat și unic datorită sistemului de monitorizare a temperaturii pielii și a fluxului de energie, evitându-se astfel orice risc de rănire a pacientului.

 • Trebuie crescut aportul de lichide cu 24 de ore înainte și după tratament.
 • De asemenea, încurajăm obiceiurile alimentare bune, un aport suficient de lichide și activitatea fizică ușoară, pentru a da rezultate optime.

   

Nu necesită timp de recuperare.

Vă puteți relua activitatea imediat după procedura.

Nu este un dispozitiv laser, nu vor exista modificări ale pigmentului sau necesitatea unei perioade de vindecare în urma efectuării tratamentului. De asemenea, poate fi efectuat și pe pielea bronzată și vă puteți expune la soare ulterior

Tratament cu aplicatorul Corporal

 • Este posibil să apară eritem tranzitoriu (roșeața), care va dura de la câteva minute, sau în mod exceptional, până la o oră sau mai mult.
 • Poate fi simțită o senzație de căldură la nivelul pielii în primele câteva ore de după tratament lucru datorat reținerii căldurii în țesutul profund.
 • Puteți simți o sensibilitate mai mare în zona tratată

Tratamentul cu aplicatorul Facial

 • Este posibil să apară eritem tranzitoriu (roșeața), care va dura de la câteva minute, sau în mod exceptional, până la o oră sau mai mult.
 • Pielea se poate încălzi imediat după tratament, dar această senzație va dispărea repede.
 • Dacă ați făcut tratament pentru partea de jos a feței sau bărbie, este posibil să simțiți sensibilitate în zonă pentru cateva ore sau o zi după.
 • Tratamentul pentru ochi poate produce umflarea acestora și pacienții sunt încurajați să doarmă pe două perne în următoarele 24-48h după tratament.

Rezultatele constau in: efect de strângere a pielii in surplus, tonifierea pielii și refacerea elasticității, reducerea în circumferință a abdomenului, brațelor, coapselor, reducerea celulitei, eliminarea aspectului de coajă de portocala.

În zona facială efectele sunt vizibile imediat după prima ședință și constau in reducerea ridurilor adânci, atenuarea până la dispariție e ridurilor fine din jurul ochilor și gurii, atenuarea ridurilor frunții, eliminarea in mare proporție a gușii, întinderea pielii pe gât și decolteu urmând ca la celelalte ședințe de tratament să se consolideze rezultatele.

Efectul tratamentului facial este retard in următoarele 3 luni dermul feței devenind tot mai ferm și mai relaxat aspectul continuând să se îmbunătățească.

Pentru a obține rezultate semnificative, este esențial ca sesiunile de tratament să fie repetate la 7-14 zile, timp de 4-6 ședințe, în funcție de nevoile dumneavoastră de tratament.

DE CE SĂ ALEGI EXILIS ELITE?

 1. Întinde și întinerește pielea;
 2. Reduce stratul de grăsime;
 3. Acționează în adâncime (este singurul aparat de pe piață la care poți selecta adâncimea de până la 2,5 cm în profunzimea stratului adipos);
 4. Se folosește pe tot corpul, din cap până în picioare;
 5. Fară durere, fară perioadă de recuperare;
 6. Rezultate vizibile după o singură sesiune;
 7. Precizie maximă (control total chiar și în jurul ochilor);
 8. Fară anestezie, aparatul are aprobare FDA pentru tratarea celulitei și întinderea pielii;
 9. Efecte de lungă durată (6-7 luni);
 10. Rezultate optime se obțin după patru ședințe într-o perioadă de una până la două luni. Fiecare ședință durează aproximativ 30-45 de minute.
 11. 98% din pacienți sunt încântați de rezultate;
 12. Efect imediat în refacerea ridurilor, estomparea cearcănelor, mărirea volumului buzelor, topirea gusei și reconturarea bărbiei.
 13. Susține țesutul de colagen pentru remodelarea, stimularea și consolidarea rețelei de colagen pentru relaxarea pielii și îmbunătățirea texturii.
 14. Pe lânga întinderea pielii, mai ales la nivelul pomeților și a gușii, rejuvenarea faciala poate trata și ridurile fine de la coltul ochilor sau frunții, dar și șanțurile nazogeniene.
 15. Spre deosebire de alte aparate care urmăresc tot o refacere a calității tenului și întinderea ridurilor, aparatul cu radiofrecvență Exilis Elite are avantajul că nu afectează epidermul (stratul superficial al pielii).
 16. Procedura este complet nedureroasă, senzație ce poate fi comparată cu un masaj cu pietre vulcanice la o temperatura de 35-40 de grade (călduț).

Radiofrecvența este un tratament revoluționar, fiind prima terapie non-invazivă care conferă elasticitate și fermitate pielii, stimulând regenerarea depozitelor de colagen și elastină, dar și la producerea de noi fibre.

Efectele sunt vizibile imediat după prima ședință și constau în reducerea ridurilor adânci, atenuarea până la dispariție e ridurilor fine din jurul ochilor și gurii, atenuarea ridurilor frunții, eliminarea în mare proporție a gușii, întinderea pielii pe gât și decolteu, urmând ca la celelalte ședințe de tratament să fie consolidate rezultatele. Radiofrecvența este indicată si pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor post-acneice.

Efect de estompare a cearcănelor și a pungilor de sub ochi, mărirea volumului buzelor, topirea gușei și reconturarea bărbiei. Exilis Elite stimulează și consolidează rețeaua de colagen pentru relaxarea pielii și îmbunătățirea texturii. 

Pe lânga întinderea pielii, mai ales la nivelul pomeților și a gușii, are și un efect de rejuvenare a pielii care poate trata și ridurile fine de la coltul ochilor sau frunții, dar și șanțurile nazogeniene. Spre deosebire de alte aparate care urmăresc tot o refacere a calității tenului și întinderea ridurilor, aparatul cu radiofrecvență Exilis Elite nu afectează epidermul (stratul superficial al pielii). 

Procedura este complet nedureroasă, senzația pe care o simte clientul fiind una plăcută, senzație ce poate fi comparată cu un masaj cu pietre vulcanice la o temperatură de 35-40 de grade (călduț).

Efectul tratamentului facial este retard, în următoarele 3 luni, dermul feței devenind tot mai ferm și mai relaxat aspectul continuând să se îmbunătățească.

Efect de ‘skin tightening’ = strângere a pielii flasce și în surplus

 • tonifierea pielii și refacerea elasticității
 • reducerea în circumferință a abdomenului, brațelor și coapselor
 • reducerea celulitei
 • eliminarea aspectului de coajă de portocală

Rezultatele se mentin in medie 9-12 luni in cazul tratarii pielii cazute sau flasce ; pot fi permanente in cazul celulitei cu condiția să vă mențineți o greutate constantă fără variații mai mari de 2 kg.

Tehnologia brevetată Exilis Elite folosește încălzirea controlată a țesutului prin intermediul radiofrecvenței, combinând acțiunea ultrasunetului cu răcirea pielii.

Radiofrecvența are că scop încălzirea în profunzime a țesutului adipos. Activitatea metabolică este inițiată și procesul de lipoliza accelerat. Celulele grase scad în volum având că efect reducerea țesutului adipos. În plus, creste și elasticitatea fibrelor de colagen ceea ce ameliorează aspectul celulitei. Undele de ultrasunet nu influențează direct țesutul adipos ci ajută procesul de lipoliză prin eliminarea metaboliților formați. De asemenea stimulează drenajul limfatic și transferul de acizi grași către ficat.

S-au demonstrate rezultate excelente și pentru tratarea vergeturilor și cicatricilor post-acneice, topirii grosimii.

CUM ACȚIONEAZĂ BTL EXILIS ELITE?

În zona facială, acționează prin încălzirea treptată a zonei tratate, țesutul este stimulat activ și sunt îmbunătățite circulația sângelui și metabolismul. Se creează astfel noi fibre de colagen și elastină – conturul feței este remodelat, pielea redevine fermă și mai elastică.

Pe corp, sistemul de tratament Exilis Elite combină ultrasunetele cu energie de înaltă frecvență astfel încât poate ținti cu precizie straturile profunde de grăsime, diminuând volumul acestora, iar apoi prin efectul ultrasunetelor izoleaza adipocitele. Această abordare inovatoare permite încălzirea țesutului gras și conectiv într-un mod mai eficient și mai rapid, comparativ cu alte sisteme care nu beneficiază de efectul combinării simultane a acestor energii. Exilis are un sistem de încălzire și răcire controlată stratificată. Stratificarea înseamnă pur și simplu că energia este distribuită la diferite adâncimi în țesut iar schimbarea gradului de răcire în timpul tratamentului permite atât tratarea țesutului profund, cât și a țesutului superficial.

Exilis Elite folosește cea mai sofisticată distribuție de radiofrecvență care permite monitorizarea constantă a modificărilor impedanței la nivelul pielii în timpul tratamentului. Energia este controlată și puterea de încălzire este menținută la un nivel optim chiar și în zonele în care impedanța este foarte mare sau foarte mică. Acest lucru permite operatorului să folosească o putere mare fără a compromite siguranța pacientului.

Combinaţia unică de radiofrecvenţă şi ultrasunete, poate indeparta centimetri de pe talie, coapse, abdomen si alte zone ale corpului, si poate ajunge la straturile rezistente, mai profunde de grăsime care au fost greu influentate de alte tratamente non-chirurgicale. Deoarece nu implica nici o interventie chirurgicala, timpul de recuperare este zero.

OBSERVAȚII

Înainte de tratament se stabilește o consulltație cu specialistul nostru pentru evaluare și completarea fisei EXILIS ELITE.

 • Se pot efectua tratamente pe corp cât și pe față.
 • Numărul de zone se stabilesc de specialist (maxim 6 zone într-o ședință).
 • Tratamentele corporale se pot efectua în 1 ședință /săptămână
 • Tratamentele faciale se pot efectua în 2-3 ședințe / săptămână